I've hold on to dreams without any sense

Hej hallå! Jaa jössös trött som bara den. Och skillat att man sitter kvar i skolan för att man har håltimme, sedan när man tror att man kan gå på lektion kommer man på att man inte hade någon lektion. Och hade kunnat åka hem för två timmar sen... och inte nog med det sen kommer man hem tar en banan bryter av en bit och ger till hunden, blir kladdig och tvålar in sig ska tvätta händerna, men det finns inget vatten i kranen... Skriker ner till brorsan och han ba just det, de har stängt av vattnet så det funkar inte! Blev ju lite galen då alltså..
Och sen när mamma kommer hem sticker vi till stan för att försöka få tag på en bok jag behöver ha läst klart till 1 november. Finns ingenstans att låna eller köpa, perfekt. men den fanns på lisco, härligt. Men bara på engelska. Hur tusan ska jag hinna läsa en bok på mer än 400 sidor och på engelska?! Otroligt vilken tur man har som fick tag på den i alla fall, om ni vill läsa något positivt om denna dag.
Hare bäst nu puss

Born to make you happy

oops ett tag sen sist! Herregud vad skönt det har varit med höstlov. Och äntligen är provperioden över, är verkligen inget fan av de perioderna.  Har egentligen inte gjort något intressant på höstlovet, bara tagit det lugnt. Det är verkligen synd att jag inte hann åka till Västerås, hade sett så fram emot det. Men det får bli efter lilla jul när jag är ledig igen från jobbet.
Just nu är jag lite.. ja vet inte hur jag ska uttrycka mig men sad typ. Eftersom jag mer än gärna hade velat varit i globen just nu och sett på min idol som jag haft enda sen jag var 5 år gammal. Kommer komma ihåg den tiden vare sig jag vill eller inte, men är svårt att glömma eftersom vi har det på miljontals filmer här hemma när jag står med en egen mikrofon och dansar och sjunger till britney spears och försöker få det att se ut som att jag spelar in musikvideos. Å vad jag saknar den tiden. Det är fruktansvärt att tiden ska gå så rysligt fort.
Men i alla fall nog skrivet om mig idag, nu är det sängen som väntar. Godnatt!
Don't stop smiling just because you can

RSS 2.0