Don't wanna kiss, don't wanna touch. Just smoke my cigarrette and hush...

En vecka sen sist jag skrev då, lustigt tycker jag. Verkar vara på blogghumör varje gång jag är helt slutkörd. Thats pretty funnybunny höhö. 
Ursäkta dåliga humorn men blir så efter att man har varit och dansat sen kl 5 till halv 9 med ansen och fanny haha.
Måste bara nämna att jag verkligen älskar min danslärare och hennes humor!
Hahaha justde, drama lektionen balla ur totalt idag asså. Mitt fina sångframträdande var ju bara för bäst ;D
Efter dansen kastade sig spagettin i soffan framför idol och mumsa i sig massor med mat. De e livet de.
Nu blir det upp tidigt i morn och ta sig till bomansängar och spela fotboll.
Stilig syskonskara man har :)

Love can´t be bought, It is priceless and free

Idag vare skola igen... och sen tillbaks till andledningen till varför jag andas, haha ne skoja bara. Men hade ballet vid 5 och efter den blev det lite modern dans, underbart bra!
Resten av kvällen spenderades framför tvn med true talent och idol. och nu sitter jag fortfarande här och har fastnat framför House. Men börjar fundera på att typ vila ut och sova ordentligt till första lektionen i morn, vilket vill säga idrott! Ojoj gäsp gäsp, tuppar nog av snart.
Hejs

All the love that history knows, is said to be in every rose.

Cha babes! Nu ska vi se, asså seriöst glömmer alltid bort vilka dagar man är på och vilka dagar man gjort vad på. Vad kan det bero på liksom? Börjar ju faktiskt inte bli såå himla gammal än tycker jag. Men men, i alla fall, i söndags for jag till avamcia och sola lite, träna på dans med ansen och städa lite. 
Och just det, höll på att skita på mig igår, såg typ världens största spindel igår ( eller ålands största säkert) och jag har nog aldrig skrikit så högt för ett litet småkryp någon gång, men det där var faktiskt brutalt. Visste inte att det fanns så stora varelser här på ön.
Idag var det skolan as always som gällde. Haha och lite sådär lustigt kul var det på teatern idag.!
Men nu resten av kvällen blir det att se på idol och true talent <3

My heart is beating out of control.

Var ett tag sen sist nu.
Men i tisdags var det skola igen som vanligt. På kvällen drog jag och Ofelia till lemböte och hälsa på Hjalmar som jag träffade på språkresan i somras, eftersom elever från hans skola (södra latin) var på lemböte på något liknande musikläger. Såg hur awesome ut som helst! Och riktigt kul var det att få se honom igen :)
Resten av veckan har spökat lite för mig, så blev hemma från skolan i 3 dar. Men efter några till besök på sjukhuset så borde allt vara på bättringsvägen nu igen!
Och idag, lördag, hade jag mitt första bliss pass, lovely vad bra det gick! Kommer bli ett bra år det här känner jag, hehe
Efter dansen for jag och klippte mig! Skönt med mindre slitet hår.
Nu på kvällen drog jag till gymmet och städa lite och right now ser jag på man utd- bolton matchen. Ser lovande ut som vanligt(Y)
Resten av kvällen blire myspys och movie time!
Malibu!

I just want you to know who I am

Tyvärr så förstår ni inte min lycka just nu, men har väntat på den här dagen som kommer komma någon gång under den här veckan enda sen jag var 3 år :D amaaaazing!

I helgen åkte jag till stockholm med familjen, underbart var det! Och vilka underbara vänner man har där borta, riktigt härligt att få träffa dem var det! Önskar bara att det hände oftare, men men.
Idag vare skolan, var rätt chill eftersom på drama lektionen behövde vi inte vara på och samhälla läraren var sjuk. Vilket slutade med 2 håltimmar(Y) lovely
Efter skolan drog jag iväg till gymmet och körde igång bliss dance med anne-lie och hennes grupp. Längtar tills jag får träffa mina kids nu bara :)
Btw, bara älskar idol, skulle vara awesome att försöka söka in någon gång, men lägger den tanken lite högre upp på listan tack!
puss
Just det, Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag <3

RSS 2.0