Some pics!

Tjaa! Just nu sitter jag och bara chillar framför tvn, har bara två timmar allt som allt idag, en i morse och en sista..
Ikväll tänker jag dra på balett, även om jag inte får, men orkar inte vänta längre! Härligt vad kul det ska bli!!
Puss!

Raise your voice, sticks and stones may break my bones

Just nu sitter jag och sjunger för fullt och tränar rösten lite, kom just hem från musikinstitutet. Var underbart att vara tillbaka på sånglektion. Tror det var 4 veckor sen sist jag var där... Men känns härligt att jag nästan bara blivit bättre av att varit borta ett tag, och har fått en helt annan röst nu än vad jag hade förut. Kul! Skolan gick bra idag också, har kommitfram till att jag inte kan fortsätta med IT kursen bara. Annars försöker jag jobba ifatt allt så fort jag bara kan. Gud alltså, sist jag var på historia lektionen var för 8 lektioner sen.. fatta vad mycket jag har missat i skolan, helt sjukt! Förövrigt saknar jag värmen och semestern.
Love!

"I dance like nobody is watching"

Hej! Just nu sitter jag och drömmer mig tillbaks till teneriffa och värmen medans jag lyssnar på en av de låtarna som spelades mest där nere och som verkligen ligger högt på min faorit lista just nu.

Dagen har varit helt okej, känner att jag inte är fullt frisk ännu. Är hur trött som helst just nu och vill bara gå och sova, men har läxor kvar och dans som jag verkligen borde åka och titta på(eftersom jag själv inte får dansa) Men avskyr verkligen att åka och bara se på, är det värsta som finns, man vill ju inget hellre än att bara vara med och dansa. 
Får se hur min kväll slutar helt enkelt.

Söndag

Söndag och jag är trött och fortfarande sjuk.. Men i morgon blir det, tro det eller ej, äntligen skola! Vill bara bli frisk och få mitt liv tillbaka. Har nyss varit på gymmet och städat med mamma en sväng. Nu bir det bara att mysa innan sovdags. Långt inlägg, I know ;)

Ai se eu te pego

Tjeenare! Är typ as trött, har varit sjuk ett bra tag nu. Sjukna in redan kvällen innan vi skulle flyga till teneriffa, sen var jag väl sjuk i princip hela resan förutom lite på slutet av andra veckan då jag började känna mig bättre. Sen efter förska skoldan var det kört och nu har jag bihåleinflammation och början på lunginflammation, not good! Men en underbar resa har jag haft, lääängtar tills vi åker tillbaks, vilket jag hoppas att blir snart :) Har träffat massor med underbara nya människor! Tänkte bjuda på lite bilder från resan senare när jag har tid :)

RSS 2.0