Lovely

2 Timmar kvar, sen drar det iväg till arlanda och sedan söderut LOVE!

I'm bulletproof, nothing to lose

Hejhej! Hållerpå och packarför fullt just nu, drar nämligen iväg till teneriffa i morgon med familjen i 2 veckor. Åhh vad härligt det ska bli :))
Idag har det annars varit en riktit kul dag. Började tidigt i morse och blev sminkad av en jätte duktig make-up artist, sedan var det hår styling somgällde, och alice är så otroligt duktig på det måste jag bara säga! Efteratt jag var klar fixad var det fotografering som stod på tur, och där var det också en jätte duktig fotograf. Häärligt!
Sedan var det skola och ny period resten av dan. Nu längtar jag bara till fredag när jag ligervid poolen och stteker, lovely hare gött nu! Puss
Btw, köpte en ny mobil igår, är riktigt glad ((:

Rock Bitch

tjaa! Ska just dra iväg på träning, är rätt trött idag, men blir säkert najs när man kommer till dansskolan och ser alla underbara dansare :))
Tänkte slänga upp en bild på mitt hår som inte syns så bra men i alla fall, det är rött, brunt och lila och nyanser i oranget at the moment ;) proffsiga Alice ska vara med i en tävling och jag ville gärna ställa upp som modell. Så det är bara och hoppas att det går dunder bra för henne nu!! :D
Haha inte snygga bilder, ska lägga upp bättre nån annan gång! hare

SAKNAR!

sitter och drömmer mig tillbaks till Los Angeles just nu! Dagen har varit riktigt bra, i morse var det svenska prov på schemat och efter det en 45 minuters IT lektion. Efter skolan gick jag med Anne-lie och dansa till gymmet i ca 4 timmar, och mer dans kommer det bli ikväll! I morgon blir det att stiga upp tidigt och dra första Bliss lektionen för i år... AWESOME!! Ska försöka ta lite ledigt från dansandet i kväll och se på The Voice också, hare gött!

"I don't live to dance, I dance to live."

I helgen var det först fest hos Jannik som var väldigt trevligt! Dagen efter var lika ra, då drog jag till stockholm för att dansa koreografierna till Blissen med Ansen :)) kulkul! Hela den här veckan har bara varit jobbig och tröttsam med mycket prov. Haar 3 stycken kvar nu bara..
Ikväll är det balett som gäller, Ha det!

RSS 2.0