Dance is life... The rest is just rehearsal

I lördags var det jobb, alltså två härliga bliss pass som gällde. Kvällen spenderades hemma med daddy och syrran, och vi såg på "justin bieber never say never" alltså shit, har sett den 3 gånger nu redan. Trodde aldrig jag skulle säga det, men snacka om att jag ser upp till honom väldigt mycket efter att sett filmen. Vilken talang han är!
Vi såg även på en till film "bad boys", helt okej var den
På söndagen var jag och dansa till avancia igen, vi tränade på våran instruktörsdans. Den kommer bli rätt najs tror jag tack vare vår underbara Isabelle!
Och idag så är jag såklart sjuk igen, börjar bli galen på det här nu. Men har fått tag i en ny läkare som förhoppningsvis ska få tag på rätt medicin till mig så att jag kan börja leva normalt igen, högsta drömmen just nu
Mina nya Idoler
Seriöst sitter och söker videoklipp på 1D på youtube så fort jag har chansen,
hjälp, beroende eller?

Jag gråter bara i regnet

Åå alltså jag är verkligen dålig på det här med att blogga. Men känns som att jag skulle behöva en ny desin för att komma igång igen ordentligt.
I alla fall, sommaren börjar närma sig och det är mer än underbart, förutom att det är så sjukt mycket som händer just nu.
Igår hade jag bara 2 lektioner, efter det gick jag ner till stan med mimmi,julina och hanna. Riktigt trevliga brudar!
Kvällen spenerades tyvärr inte på dansskolan, utan hemma i soffan med feber.
Förövrigt har jag gjort ett beslut som verkligen skär i hjärtat på mig. Jag kommer inte vara med på dansgalan nu i början på maj p.g.a olika skäl. Känns förjävligt om jag får uttrycka mig så. Men that's life right?
Nu blir det bara att jobba på med bliss showen som är den 6 maj, kommer bli underbart att se mina elever dansa och dom är såå grymma.
Idag har jag varit ledig, snacka om gött!
miss that!

RSS 2.0